Adidas EQT Basket ADV -kengät ovat kuitenkin

Olemme yleisesti ottaen käyttäneet tätä tyyppistä lenkkaria, joka pysyy nimeltään vain kaksi Rinconia, koska se voi olla paljon enemmän kuin 1. 1. Puolisoni ja minä huomaamme, että usean vuoden välein saat minimaaliset muutokset, siis onnea , löydämme useita hienoja tavaroita, jotka liittyvät vuoteen 2021. Tästä huolimatta pidän todella iloksena siitä, että nämä ihmiset eivät varmasti pilaa jotain, jota ei ole murtunut, luulen, että kaikki tämä tasoittuu ja tapahtuu.

JONES: Puolisoni ja minä jopa nyt valitsemme Cliftonin Rincon-yhteisöön. on varmasti oz. bulkier. Useiden ml: n jälkeen Rincon 2: n välipohjasi tasoittuu ja minusta tulee menettämään useita arkaluontoisia kokemuksiaan. Ulkopohjasi avoin polyuretaanivaahto hiou nopeasti. Jopa Adidas I-5923 -kengät, vaikka varmasti lisämuovia, kun verrattuna tosiasialliseen vaikutukseen lenkkarisi toiminnallisuuteen, se voi olla viittauksen arvoinen. Heti 20 ml: n jälkeen puolellasi oleva reuna, johon osallistuu lenkkarissamme, näyttää nyt olevan pureskeltu tie ylöspäin, silti katsomalla ideaa alkuperäisessä Rinconissa. (jonka puolisoni ja minä pukeutui yli 70 mailin päähän), idea ei ole ollut kokonainen Adidas Stan Smithin kengät, paljon vakavampia. Sanon, että nämä ovat identtiset välipohjat, joten se tuntuu oikealta.

MEAGHAN: Vaikka Robbe ja Jones ovat nyt tunnetut, avoimelle AVOI: lle on olemassa useita selkeitä donia. Olemme nähneet tällaista donia useissa muissa Clifton-tyypeissä, ja yleensä niihin liittyy taiteellisia asioita, joilla ei ole kovin suurta yhteyttä toiminnallisuuteen. Minun on viivästettävä ja kiinnitettävä huomiota tarkalleen siihen, miltä tämä näyttää, siitä huolimatta on todennäköistä, Aion löytää hyvän määrän mls näiden ihmisten ulkopuolelle.

Tämä on todella luotettava lenkkari, ja kyllä, se ei todennäköisesti vahingoita taskukirjaasi 115 dollarilla. Nautin siitä todella siitä, että HOKA ei saa villiä muutoksia ja säilyttäisi idean täysin alkuperäisen tavoin. Tämä ei siis anna ihmisille kovinkaan paljon käyttöä yleiskatsauksen suhteen, Adidas EQT Basket ADV -kengät ovat kuitenkin paljon. yrityksistä vahingoittaa juuri sitä, mitä ihmiset nauttivat, jotta he voivat olla edelleen uusia tuoreita (katso: HOKA Clifton 2-5).

Jos päädyt uuteen tukijaan, joka osallistuu aivan viime vuoden tyyliin, tee se nyt. Vedä vain uusi ottelu viime aikoina edullisempaan hintaan. Et belkreir kengat aina ole tyytymätön mihin tahansa .